sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Itsearviointi

On viidennen ja viimeisen postauksen aika. Blogitehtävien tekeminen oli nopeaa, ja saatiin tarvittavat materiaalit aikalailla viikossa koottua. Yhteistyö oli jouhevaa ja teimme yhteinäisetkin tekstit yhdessä. Sovimme etukäteen kuka kirjoittaa mitäkin eikä väärinkäsityksiä päässyt syntymään. Tarpeen tullen autoimme toista ja oikoluimme toistemme tekstejä. Teimme myös vapaa-ajalla yhteistyötä blogin eteen ja lainasimme kirjat yhdessä.


Tykkäsimme molemmat lukupäiväkirjan pitämisestä, koska oli helppoa ilmaista vain omat mielipiteet ja tuntemukset tarinasta, erillistä tiedonhakua ei tehtävään paljoakaan tarvittu. Myös se oli hyvä, että lukupäiväkirja oli jaksotettu moneen osaan, joten tekemistä ei kumminkaan ollut liikaa yhdelle kerralle.


Vaikeinta Roosan mielestä oli luova kirjoittaminen, koska se vaati mielikuvitusta ja osakseen omia ideoita toteuttamiseen. Kumminkin uutisen tekeminen onnistui ja siitä tuli ytimekäs.

Viivin mielestä vaikeinta oli Aleksisin elämänkerran kirjoittaminen, koska tietoa piti etsiä suhteellisen runsaasti ja tiivistää sopivan mittaiseksi.


Olemme molemmat tyytyväisiä blogimme ulkoiseen olemukseen, vaikka siihen emme käyttäneet aikaa tai vaivaa niin se on siisti ja simppeli. Myös postaukset kokonaisuudessaan miellyttävät meitä. Parhaiten kumminkin onnistuimme yhteistyön toteuttamisessa, ja molemmat tekivät samanverran töitä blogin parissa. Opimme sen, että kun keskustelee toisen kanssa yhteisestä asiasta, onnistuu sen toteuttaminen paremmin ja nopeammin.Autoimme toisiamme ja hyödynsimme ovat vahvuutemme yhdessä.










Aleksis Kivesta paljastuikin mielenkiintoinen kirjailija ja itseasiassa molemmat lukevat tällä hetkellä lisää hänen kirjojaan. Emme tienneet toisistamme, saatika itsestämme että bloggaaminen olisi molemmille näin luonnollista. Ehdotamme blogimme arvosanaksi 9, koska olemme tehneet annetut tehtävät huolella parhaimpamme mukaan ja käyttäneet siihen aikaa paljon myös koulun ulkopuolella.


1 kommentti:

  1. Blogi näyttää hyvältä! Sen verran vielä tässä vaiheessa ohjeistaisin, että tarkkailkaapa noita rivinvaihtoja. Kappaleen virkkeet kirjoitetaan peräkkäin siten, että ei lyödä enteriä väliin. Rivinvaihto tehdään vasta kappaleen lopussa.

    VastaaPoista