lauantai 7. marraskuuta 2015

Ensiaskeleet

Roosa: Aloitan bloggaamisen innolla. Olen pitänyt jo ala-asteella ollessani blogia, jonka lopetin kiinnostuksen vähenemisen myötä. Blogissa kerroin päivistäni, jaoin mietteitäni ja julkaisin kuvia mistä milloinkin. Näin muutaman vuoden tauon jälkeen odotan mielenkiinnolla, että pystynkö enää kirjoittamaan postauksiin luontevaa tekstiä. 


Muiden blogien lukeminenkin on vähentynyt paljon, vaikka olisi kiva lukea toisten blogeja, en ole löytänyt vielä tarpeeksi minua kiinnostavaa sisältöä. Muiden postauksiin päädyn usein vain Facebookin etusivulle tulevien linkkien kautta. 

Kirjailijamme on Aleksis Kivi. Aikaisemmin en ole hänen yhtäkään teosta lukenut, vaikka nimi on ollut tuttu jo kauan. Tämä on varmasti hyvä tilaisuus perehtyä hänen elämäänsä sekä teokseen Seitsemän veljestä, jonka valitsin itselleni luettavaksi. Kirjan lainasin Oriveden kirjastosta.


Viivi: Blogin perustaminen oli helppoa ja tuttua hommaa, koska olin pitänyt eläinaiheista blogia nuorempana samaisella ohjelmalla.

Tykkään erityisesti urheilu -ja muoti painoitteisista blogeista joita seuraan nykyäänkin päivittäin. Blogin ulkoasu muokattiin yksinkertaiseksi ja simppeliksi.

Odotan tehtäviä innolla, koska tykkään bloggaamisesta ja tämä on minulle helppo tapa suorittaa annetut tehtävät. Minä itse lukijana olen aika kriittinen blogin suhteen. Sen pitää olla laadukas, selkeä, helppolukuista tekstiä sisältävä ja runsaasti valoisia kuvia postauksien seassa.Harvoin kommentoin postauksiin, mutta minusta on erityisen tärkeää, että kirjoittaja vastaa kommentteihin ja näin on vuorovaikutuksessa lukijoidensa kanssa. Lisäksi blogin pitää olla mielenkiintoinen.


Valitsimme Aleksis Kiven sen takia, että se vaikutti mielenkiintoiselta henkilöltä, enkä ollut aiemmin perehtynyt kirjailijaan tarkemmin. Tiesin hänen teoksiaan nimeltä kyllä.Aion lukea kihlaus näytelmän. Vuokrasin kirjan Oriveden kirjastosta.

1 kommentti:

  1. Hyvä ja kiinnostava aloitus. Valitsemanne kirjailija ei ole helppo, vaikka onkin klassikko. Fontin vaihtelu vähän häiritsee, onko se tullut vahingossa?

    VastaaPoista